Over mij

Welkom op de website van Send Some Happiness!

Jannie Slot

Duurzaamheids Adviseur SDG’s, (Online) Marketeer, Vormgever

OVER

Omdat ik geloof in pure en duurzame projecten richt Send Some Happiness zich alleen op projecten die goed zijn voor mens, dier en natuur. Only Good Vibes zullen we maar zeggen. Waarom? Ik zie graag dat alle generaties die nog na ons komen, zo lang mogelijk van onze unieke aarde kunnen genieten. Remember “There is no planet B”! Ik weet dan ook zeker dat dit de projecten zijn die bij Send Some Happiness passen en waarvoor ik door het vuur wil gaan.

Maakt jouw bedrijf de wereld mooier? En heb je daarom geen tijd meer over voor alle marketingactiviteiten? Send Some Happiness helpt je graag. Samen kijken we hoe we jouw idee, product of dienst nog beter in de markt kunnen zetten zodat jij de komende jaren nog meer mensen kunt bereiken.

Duurzame projecten ontstaan vaak vanuit je hart. En er is niets mooiers dan je hart te volgen en van je droom werkelijkheid te maken. Maar laten we eerlijk zijn, je wilt er ook leuk van kunnen leven. En nog belangrijker, jouw unieke en duurzame product, dienst of idee draagt bij aan een duurzamere wereld en verdient het dus juist om te ‘shinen’ en om de markt te veroveren. Afgelopen jaren is de doelgroep van de bewuste consument behoorlijk gegroeid en dat betekent dat er veel mensen staan te popelen om met jouw bedrijf, product, dienst of creatieve idee kennis te maken. Stilaan wordt iedereen om ons heen bewuster en is er eindelijk ruimte in de markt voor puurheid en duurzaamheid.

Maar hoe kun je deze bewuste doelgroep bereiken? Welke kanalen kun je het beste inzetten en met welke communicatie uitingen kun je jouw doelgroep het beste aanspreken?

Met inmiddels enkele jaren kennis op zak wil ik niets liever dan creatieve en unieke groene, vegan, fair of duurzame projecten ondersteunen. Projecten die je hart een sprongetje laten maken. Waar je tot diep in de nacht voor door wilt werken. Waar je inspirerende mensen door ontmoet. Mensen die hun dromen nastreven en die daarnaast ook nog eens de wereld mooier en duurzamer maken. Laten we samen onze krachten bundelen en de duurzame markt veroveren!

Omdat er geen één project of organisatie gelijk is biedt Send Some Happiness geen standaard pakketten aan. Ik help je waar nodig en vul je eigen ideeën graag aan met een Send Some Happiness touch.

Send Some Happiness kan onder andere ondersteunen bij:

  • Brainstormsessies
  • Adwords Campagnes
  • Social Advertising Campagnes
  • Social Media
  • Analytics
  • SEO teksten
  • Schrijven van een marketing plan
  • Vormgeving
  • Websites optimaliseren

Maak jij straks ook deel uit van dit waardevolle netwerk? Send Some Happiness gelooft in verbinden en krachten bundelen.

Projecten

Merk Fryslan:

Marketeer Visit Wadden, WADTodo, NP De Alde Feanen

Regio Marketeer NP De Alde Feanen

Duurzaamheids Adviseur SDG’s introduceren binnen toerisme.

Vormgeving:

Illustraties boeken & magazines, vormgeving boeken, magazines, drukwerk.

Trainingen:

Social Media

I

Neem contact op

Twijfel niet! Bel of app en samen kijken we naar de mogelijkheden. Ik ben te bereiken op 06 244 12 451. Ben je niet zo’n beller? Je kunt ook het formulier invullen.

Wie weet tot gauw!

Jannie Slot

Illustraties boeken & magazines, vormgeving boeken, magazines, drukwerk

%d bloggers liken dit: