Spread the love

Op welke manier je ook je goede vibes, je duurzame producten of je unieke idee de wereld in wilt zenden. Dit is waar Send Some Happiness je graag bij ondersteunt.

  • Brainstormsessies: Een goed en creatief idee kan soms lastig zijn om uitvoerbaar te maken. Een brainstormsessie is daarom onmisbaar. Ik schuif graag eens bij je aan tafel zodat we samen van jouw idee werkelijkheid kunnen maken.
  • Google Analytics: Samen kijken we naar het gedrag van je bezoekers zodat je zelf of met een beetje hulp van mij je website en je marketing campagnes kunt optimaliseren.
  • Google Adwords: Wil je een groter bereik? En je conversies verhogen? Door het inzetten van Adwords Campagnes kan ik je merkbekendheid vergroten en nieuwe bezoekers aantrekken.
  • Inzetten van Social Media: Omdat jouw product, idee of dienst uniek is past het opbouwen van een Social Media community goed bij jouw bedrijf. Heb je weinig tijd of inspiratie? Ik ondersteun je hierbij graag.
  • Adverteren via Social Media: Wil je naast het opbouwen van een community extra mensen bereiken? Kies dan voor adverteren via Social Media. Laat het meten en analyseren maar aan mij over. Ja echt waar, dit vind ik leuk!
  • Marketing Plan: Heb jij net een geweldig concept bedacht. Maar heb je moeite met het in kaart brengen van je doelgroep, marktbewerking en noem alle marketing termen maar op. Laten we samen een passend plan voor je schrijven zodat jij je focus weer kunt leggen op ondernemen.
  • SEO: Ben je onvindbaar in Google? Ook voor het schrijven van SEO teksten en tips kun je bij Send Some Happiness terecht.
  • Vormgeving: Heb jij je plannen helder maar ontbreekt het je toch aan creativiteit? Samen creëren we een passende huisstijl die je door kunt voeren in zowel je website, campagnes of andere communicatie uitingen (online en offline).

Send Some Happiness gelooft in verbinden en krachten bundelen. Join us!

Twijfel niet! Bel of stuur een app. Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Ik ben te bereiken op 06 244 12 451. Ben je niet zo’n beller? Je kunt ook het formulier invullen.

Wie weet tot gauw!

Jannie Slot

Duurzame Marketing